15. august

Sådan bliver du tryg foran kameraet - 5 enkle metoder. 

For rigtig mange mennesker kan det føles sårbart, grænseoverskridende, underligt, utrygt eller ubehageligt at stå foran kameraet og se sig selv på billeder og video. 

Jeg kender godt den følelse.

Selvom jeg er uddannet fotograf og elsker at tage billeder, så har jeg det allerbedst bag kameraet (ikke foran).

MEN jeg har fundet nogle enkle metoder til at få det til at føles okay at stå foran kameraet alligevel.

... OG de metoder vil jeg selvfølgelig rigtig gerne dele med dig! Derfor har jeg lavet denne video til dig, med 5 enkle metoder: ”Sådan bliver du tryg foran kameraet”

Metoderne bruger jeg selv både, når jeg tager billeder af folk samt når jeg selv står foran kameraet og laver billeder og video til min egen online markedsføring.

Jo mere du bruger metoderne og gør det, jo nemmere bliver det.

Derfor et kærligt lille skub fra mig til dig om, at bruge dig selv på billeder og video i din online markedsføring, så drømmekunderne lærer dig at kende og får tillid til at investere i dine ydelser og produkter.

Jeg hepper på dig.

De bedste hilsner fra

Karina

Sådan hjælper jeg dig gratis videre

Lad os følges på Instagram

Her deler jeg tips og tricks, som hjælper dig med selv at lave billeder og video, der sælger flere ydelser og produkter.

visuel-branding-workshop-foto-fotograf-karina-frausing-bennedsen-esbjerg

Gratis online workshop

Få adgang til gratis online workshop: "Sådan får du dine billeder og video til at sælge flere af dine ydelser og produkter"


Du kan være med uanset om du bruger mobil eller kamera. Du får adgang med det samme. Workshoppen er ca. 1 time og du kan tage det i dit eget tempo. Det koster kun din mail at deltage.

Gratis og uforpligtende strategi-samtale

Her får afklaring på om billeder og video, der viser kvaliteten og fagligheden af dét du tilbyder, er vejen frem for dig og det du mangler. 

Samtidig får du svar på, om de problemer og udfordringer, du oplever som selvstændig, kan løses visuelt med en autentisk visuel identitet.