Autentiske og professionelle billeder - der viser hvem du og din virksomhed er


Sådan bliver du klar til at møde dine drømmekunder - visuelt

Stemningsbilleder

Stemningsbilleder, er en rigtig god måde at fortælle virksomhedens unikke historie på. Stemningsbilleder viser virksomheden frem på en autentisk og seriøs måde, som skaber tillid og relation med dine drømmerkunder.

Produktbilleder

Produktbilleder er en unik måde at vise dine produkter frem på en indbydende og lækker måde. Et godt produktbillede giver dine potentielle kunder lyst til at investere i produktet. 

Portrætter

Portrætter er en god måde at sætte ansigt på din virksomhed, når dine drømmekunder møder dig på tryk eller online, via hjemmeside, sociale medier og emails. 

Giv dine drømmekunder lyst til at samarbejde med dig samt investere i dine ydelser og produkter.


Virksomhedens billeder er ansigtet ud ad til og er helt afgørende for, om dine drømmekunder får tillid til dig og i sidste ende bliver kunde hos dig.

Derfor er det meget vigtigt at have et billedmateriale der skaber en positiv opfattelse af dig, din virksomhed, dine ydelser/produkter og dine ansatte.

Sådan foregår fotosession

Sammen skaber vi unikke og autentiske billeder af dig og din virksomhed

Før fotograferingen

Inden fotograferingen har vi en samtale, hvor der udveksles idéer og tanker om din visuelle strategi.

Vi snakker om hvilke historier og værdier, der skal fortælles med billederne, samt hvad din visuelle røde tråd er eller skal være.

Er du i tvivl?

Så hjælper jeg dig!

Jeg er ikke ”bare” fotografen der trykker på knappen. Jeg hjælper dig hele vejen med at skabe unikke og autentiske billeder af dig og din virksomhed.

Samtalen her, om din visuelle strategi, er grundlæggende for vores samarbejde og meget vigtig i forhold til at få skabt de billeder, som du ønsker.


Se her hvordan Kristina oplevede samtalen:

profile-pic

Gavelevering.dk

'' Vi har brugt Karina, da vi manglede billeder til vores nye hjemmeside, gavelevering.dk.

Jeg havde en ide i hovedet omkring hvilke stemninger billederne skulle udtrykke uden dog helt at have det endelige ønske på udseendet stående klart.

Efter en samtale med Karina der meget detaljeret spurgte ind og kom med forslag, blev resultatet nøjagtigt som ønsket med de rigtige udtryk.

Karina er meget kreativ, idérig og med fokus på hvilket resultat kunden ønsker. I mit samarbejde med hende har jeg oplevet hende som meget detalje orienteret og med vægt på at levere et resultat der er 110 % i orden.

Jeg vil varmt anbefale hende til andre erhvervsdrivende som ønsker et resultat af højeste kvalitet.''

Kristina Bjerre Bengtsen

Selve fotograferingen

Du kan forvente en afslappet og positiv stemning omkring fotograferingen, hvor fokus er dig, din virksomhed, kvalitet samt den autentiske og unikke fortælling.

Fotograferingen kan bl.a. foregå i virksomheden, hos en kunde, på byggepladsen, i butikken, i mit fotostudie eller et andet sted, der giver mening i forhold til billedernes fortælling og din visuelle strategi.

Efter fotograferingen

 • Efter fotograferingen modtager du et online galleri, hvorfra de billeder, som du ønsker, udvælges. Her hjælper jeg gerne med sparring i forhold til udvælgelse, hvis du ønsker det.
 • De udvalgte billeder gennemgår en professionel redigering. 
 • De færdige billeder leveres, til den aftalte tid, i de formater og størrelser, som du ønsker.
 • Du er nu klar, visuelt, til at møde dine kunder på en autentisk og professionel måde.

Spar tid - få taget billederne mens du arbejder

Spar tid!

Få taget unikke stemnings- og produktbilleder, mens du arbejder.

Billeder fra virksomhedens hverdag giver en helt særlig mulighed for at vise din  virksomhed frem på autentisk og professionel måde.

Fra kun 3500 kr. (inkl. sparring, fotografering, redigering og billeder) kan du skabe tillid og relation med dine drømmekunder - så de husker dig og får lyst til at samarbejde med dig!

Din investering 

Sådan får du unikke og autentiske billeder - der giver dine potentielle kunder lyst til at samarbejde med dig.

For 3500 kr. + moms kan du skabe tillid og relation med dine drømmekunder - så de husker dig og får lyst til at investere i dine ydelser og produkter.

Du får:

 • Unikke og autentiske billeder der kan bruges igen og igen i al din markedsføring - både hjemmeside, sociale medier, mails, tryk mv. 
 • Vejledning og sparring i forhold til din visuelle strategi.
 • 1 times fotografering med fokus på dig og din virksomhed.
 • 5 stk. digitale, unikke og autentiske billeder, som har gennemgået professionel redigering. Billederne leveres  både i farve og sort/hvid i de formater og størrelser, som du ønsker.
 • Alt efter behov kan ekstra fotograferingstid tilkøbes for 500 kr. ekskl. moms pr. halve time.
 • Ønskes flere digitale billeder, kan de tilkøbes for 500 kr. ekskl. moms pr. stk.
 •  Ovenstående er ekskl. kørsel: 5 kr. ekskl. moms pr. km. (fra min hjemmeadresse og retur).

Løft din virksomhed visuelt, spar tid, frustrationer og teknikhovedpine.

Se hvordan Tendens i Esbjerg oplevede at have besøg af mig, mens de havde travlt med at servicere deres kunder.

profile-pic

Tendens Esbjerg

” Jeg havde besøg af Karina, her i vores butik, for at få taget nogle billeder.

Tænkte inden tiden – hvordan det ville gå med en travl arbejdsdag og kunder i butikken. Men det var en rigtig god oplevelse. Vi mærkede ikke at hun var her.

Karina fotograferede forskellige arbejdssituationer og forskellige produkter – i dette tilfælde blomster. Resultatet blev nogle meget flotte og stemningsfyldte billeder.

Vi er virkelig godt tilfredse – og vil klart anbefale hende til andre.”

Jan Petersen Virksomhedsejer