AUTENSTISK BRANDING MED BILLEDER


Vil du gerne tage din virksomhed til næste niveau med billeder:

 • Der viser kvaliteten og fagligheden, af dét du tilbyder?
 • Som giver et positivt (førstehånds)indtryk, der får drømmekunderne til at investere i flere ydelser og produkter?
 • Der har en ensartet visuel stil, som opbygger tillid og genkendelighed?
 • Der opbygger tillid og relation på en autentisk, troværdig og ægte måde?
 • Der professionelt viser hvem du er og hvad du kan?

... Så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Helt kort så er jeg branding fotograf og hjælper selvstændige med at bygge autentiske visuelle identiteter, der giver flere kunder. Jeg har +1550 timers billed- og videoproduktion bag mig og har undervist +5650 kursister online.

autentisk branding fotograf Karina Frausing Bennedsen

Hvorfor autentisk branding med billeder?

Dine billeder er dit og virksomhedens ansigtet ud ad til, hvilket er helt afgørende for, om dine drømmekunder får tillid til dig og i sidste ende bliver kunde hos dig.

De følelser der opstår, og det vi ser, afgør om vi køber eller ej. Dine billeder afgør hvilken opfattelse dine potentielle kunder får af dig og dét du tilbyder.

DERFOR er det afgørende for dit salg, at dine billeder:

 • Viser kvaliteten og fagligheden, af dét du tilbyder.
 • Giver et positivt (førstehånds)indtryk, der får drømmekunderne til at investere i flere ydelser og produkter.
 • Har en ensartet visuel stil, som opbygger tillid og genkendelighed.
 • Opbygger tillid og relation på en autentisk, troværdig og ægte måde.
 • Professionelt viser hvem du er og hvad du kan.

Autentisk branding er ikke bare at trykke på en knap. Det handler om så meget mere, hvilket jeg selvfølgelig hjælper dig med. Autentisk branding handler både om branding-strategi, dine værdier, dit budskab, essensen og det unikke af dig samt autentisk visuel kommunikation.


"Der er ingen tvivl om, at dét skaber kunder"


Camilla Dyg Dalsø (webshopejer og selvstændig)

Sådan foregår din fotosession

Få unikke og autentiske portrætter, stemnings-, situations- og produktbilleder, der viser kvaliteten og fagligheden bag, dét du tilbyder.

Før fotograferingen

Inden fotograferingen har vi en samtale, hvor vi får styr på din visuelle branding-strategi, så du visuelt kan vise essensen og det unikke af dig og din virksomhed.

Vi snakker om hvilke historier og værdier, der skal fortælles med billeder, samt hvad din visuelle røde tråd er eller skal være.

Er du i tvivl?

Så hjælper jeg dig!

Jeg er ikke ”bare” fotografen der trykker på knappen. Jeg hjælper dig hele vejen med at skabe et unikt og autentisk billedmateriale af dig og din virksomhed.

Samtalen her er grundlaget for din fotosession og meget vigtig for at få skabt et billedmateriale,  der giver dig en stærk og unik visuel identitet, som tiltrækker de rigtige kunder.

Selve fotograferingen

Du kan forvente en afslappet og positiv stemning omkring fotograferingen, hvor fokus er dig, din virksomhed, kvalitet samt den autentiske og unikke fortælling.

Det kan bl.a. foregå hos dig, i fotostudie, klinikken, butikken eller et andet sted, der er ideel til at vise essensen og det unikke af dig og din virksomhed.

Efter fotograferingen

 • Efter fotograferingen modtager du et online galleri, hvor du kan udvælge de billeder, som du ønsker. Her hjælper jeg gerne med sparring i forhold til udvælgelse, hvis du ønsker det.
 • De udvalgte billeder gennemgår en professionel redigering. 
 • De færdige billeder leveres, til den aftalte tid, i de formater og størrelser, du skal bruge.
 • Du er nu klar, visuelt, til at møde drømmekunderne på en unik, autentisk og professionel måde, der giver dem tillid og lyst til at investere, i dét du tilbyder.

Pris fra 6500 kr. ekskl. moms.