Sparringsforløb:

Byg selv et autentisk visuelt brand, med foto og video, der sælger for dig 


... Også  når du ikke er til stede

1:1 forløbet er til dig, der er ambitiøs og gerne vil tage din virksomhed til næste niveau med billeder og video, der giver drømmekunderne lyst til at investere i flere af dine ydelser og produkter.

Forløbet er til dig:

 • Som mangler billeder og video til din online markedsføring, der giver drømmekunderne lyst til at investere, i dét du tilbyder.
 • Der mangler billeder og videoer, som føles godt at poste, fordi de viser hvem du er og hvad du kan.
 • Som mangler billeder og video, der afspejler kvaliteten og fagligheden bag dine produkter eller ydelser.
 • Der oplever at dine billeder og video aldrig bliver helt, som du ønsker.  
 • Som gerne vil vise at du er professionel på en autentisk, naturlig og troværdig måde, der får drømmekunderne til at kontakte dig (i stedet for omvendt)
 • Som synes det er svært at finde din visuelle stil - og dermed skabe en genkendelighed og ensartethed i dit billed- og videomateriale.
 • Der oplever udfordringer og frustrationer i forhold til selv at lave billeder og video til sociale medier, hjemmeside og andre steder, hvor du møder drømmekunderne online.
 • Der gerne vil give et godt (førstehånds)indtryk, med billeder og video, som giver drømmerkunderne lyst til at investere i flere ydelser og produkter.
Kan du svare ”ja”  til bare ét af ovenstående punkter?

... så er mit skræddersyet 1:1 sparringsforløb til dig (uanset om du bruger mobil eller kamera)
fotograf-branding-erhvervsfotograf-portræt

Med sparringsforløbet hjælper jeg dig igennem 3 faser 

... der har hjulpet mine kursister med at nå deres mål om selv at bygge et visuelt brand med billeder og video, der viser kvaliteten, af dét de tilbyder OG giver drømmekunderne lyst til at investere i deres ydelser og produkter.

FASE 1

Tag din virksomhed til næste niveau med din visuelle brandingstrategi

Uden en strategi, mister man hurtig retning og overblik.  Jeg hjælper dig med at lave din visuelle brandingstrategi, så du præcis ved hvad din billedstil og den røde skal være. FORDI det er dit kompas og din retning for dit visuelle brand og svaret på hvordan dine billeder og videoer skal være.

FASE 2

Sådan bygger du et autentisk visuelt brand, med foto og video, uden frustrationer og teknikhovedpine (uanset om du bruger mobil eller kamera)

Her får du værktøjerne, metoderne og strategierne til at bygge dit autentiske visuelle brand med foto og video. Du får værktøjerne, metoderne og strategierne til at skabe din visuelle stil samt lave billeder og videoer, der viser kvaliteten, af dét du tilbyder, så drømmekunderne får lyst og tillid til at investere i dine ydelser og produkter.

FASE 3

Sådan får du mest muligt ud af dit billed- og videomateriale, hvilket frigiver (rigtig mange) timer til andre ting

Her får du strategierne, metoderne, trin-for-trin-guides til:


 • Hvordan du nemt bygger en rød tråd i dit SoMe content og bruger samme billed/video i forskellige i formater til bl.a. reels, stories, opslag mv.
 • Hvordan du undgår at blive stille på de sociale medier og mangle billeder/video til din markedsføring.

 Strategierne og metoderne (i denne fase) frigiver en masse tid, som du i stedet kan bruge på andre ting.

DU OG DIN VIRKSOMHED ER UNIK!

Derfor skræddersyes sparringen og undervisningen 100 % til dig og din  virksomhed

... så du kan få løst dine udfordringer og tage din virksomhed til næste niveau med billeder og video, der viser kvaliteten, af dét du tilbyder, og  giver drømmekunderne lyst til at investere i flere af dine ydelser og produkter.

MED SPARRINGSFORLØBET FÅR DU:

 • 2 resultatskabende og skræddersyede 1:1 sparrings-sessioner af 60 min. + 15 min. forberedelse, så sparringen tager 100 % udgangspunkt i dig og din virksomhed. Sparringen optages, så du kan gense den så mange gange, du har brug for, når og hvor det passer dig.
 • PLUS adgang til 4 timers online værktøjskasse med undervisnings-videoer, tjeklister, strategier, metoder, worksheets og "klik for klik"-videoguides, der gør det enkelt og overskueligt at bygge et autentisk visuelt brand, med foto og video, der sælger for dig (også når du ikke er til stede).

Slip for frustrationer og teknikhovedpine uanset  om du bruger mobil eller kamera. 


Din investering for 2 resultatskabende og skræddersyet 1:1 sparrings-sessioner samt strategierne, metoderne og teknikkerne til selv at lave billeder og video, der giver drømmekunderne tillid og lyst til at investere, i dét du tilbyder.


7450 kr. ekskl. moms


Beløbet kan betales i rater uden  gebyr.


Får du brug for flere resultatskabende og skræddersyede 1:1 sparrings-sessioner, kan de løbende tilkøbes efter behov.


Tag din virksomhed til næste niveau, gør dine billeder og videoer til  små salgs-hjælpere, spar penge på at hyre fotografer og få frihed til at møde drømmekunderne (dag efter dag, år efter år) på en autentisk, naturlig og troværdig måde med billeder og video, der viser kvaliteten af dine ydelser og produkter.

"Der er ingen tvivl om, at det skaber kunder" siger Camilla Dyg Dalsø

... Herunder kan du se eksempler på hvad tidligere kursister har fået ud af samarbejdet

Klar til at tage din virksomhed til næste niveau med billeder og video, der viser kvaliteten, af dét  du tilbyder?