Camilla: "Ingen tvivl om, at det skaber kunder"

Værsgo - som lovet den gratis video:

3 ting dine billeder skal kunne for at give flere kunder

... OG  jeg har noget mere til dig, der gerne vil have flere kunder, kursister, klienter eller bookinger.

Sådan tager du selv flotte og naturlige billeder, der viser fagligheden og kvaliteten bag dét, du tilbyder.

Brug "De 7 foto-nøgler: Metoden til at tage flotte billeder, der giver flere kunder".

mini-kursus-branding-fotograf-de 7 fotonøgler-lær at tage flotte billeder-mockup2

(Det er et éngangsbeløb og jeg samler på glade kursister. Derfor giver jeg ”100 % tilfredshed eller pengene tilbage”-garanti i 7 dage )

Kurset er til dig:

 • Der er selvstændig og gerne selv vil tage billeder, som naturligt viser hvem  du er, hvad  du kan og kvaliteten af dine ydelser eller produkter.
 • Som kan blive helt forpustet bare ved tanken om kamera-teknik-snak.
 • Der synes, at dét med at tage billeder er en tidsrøver, som gør at du ofte (eller altid) føler dig bagud med dine billeder til sociale medier.
 • Som ikke har råd til at hyre en professionel fotograf, hver gang der skal tages billeder til dine sociale medier, din personlige branding og online markedsføring.
 • Der bare gerne nemt og enkelt vil i mål med at tage flotte billeder, der giver flere kunder, kursister, klienter eller bookinger.

Du får:

Videoguide de 7 fotonøgler metoden til at tage flotte billeder der giver flere kunder

Metoden til at tage billeder, der naturligt viser hvem  du er, hvad  du kan og som giver drømmekunderne tillid og lyst til at købe, dét du tilbyder

Metoden består af de 7 foto-nøgler, som er helt grundlæggende, både når du tager billeder af dig selv, personer, produkter/ydelser, situationer og stemninger.

Selv det dyreste kamera kan ikke tage flotte billeder, HVIS  personen der tager billedet ikke mestrer den ikke-tekniske del af fotografiet (de 7 foto-nøgler).

De 7 foto-nøgler er gennemtestet og jeg bruger dem selv hver gang, jeg som fotograf tager billeder. Samtidig har jeg over de sidste 5 år undervist +5650 kursister i foto-nøglerne på forskellige måder, både via e-mails, SoMe, kurser og 1:1.

De er nemme og enkle at bruge og skaber en synlig forandring, når bare du helt konkret ved, hvad du skal gøre.

Gennem små korte og overskuelige videoer, guider jeg dig trin for trin igennem de 7 foto-nøgler, så du præcis ved hvordan du (nemt og hurtigt) tager billeder, der giver flere kunder.

Om kun 1 time har du:

 • Løsningen på hvordan du skaber blikfang med dine billeder, så flere drømmekunder stopper op og ser dit værdifulde budskab på sociale medier. Her kommer vi bl.a. omkring lys, omgivelser, baggrund og andre ting, der er afgørende for at drømmekunderne stopper op, i stedet for at scrolle forbi.
 • Den overraskende sandhed om farver (og hvad du kan gøre ved det)!
 • Hemmeligheden bag at tage naturlige og autentiske billeder af dig selv (og eventuelle medarbejdere), der opbygger tillid og relation.
 • Opskriften på hvordan du får kunderne til at huske og genkende dig.
 • Grebet til hvordan du opbygger dit billede smart, så kunderne forstår dit budskab på få sekunder.
 • De 5 vigtigste redigeringsknapper, der hurtigt og enkelt forvandler dine billeder på en naturlig måde.
De 7 fotonøgler - billede af tjekliste - lav selv flotte billeder

Tjeklisten: Sådan tager du naturlige og flotte billeder, der giver flere kunder

Tjeklisten giver dig overblik og  er lige til at printe, så den kan bruges, når du tager billeder til dine sociale medier og online markedsføring

+ PLUS 4 bonusser, som gør det endnu lettere

BONUS

Genbrug-strategien

Bonussen giver dig svaret på, hvordan du smart og nemt bygger en billede-bank op med billeder, som du kan bruge igen og igen. Strategien er til dig, der gerne vil spare tid og have mest muligt ud af dine billeder. 

BONUS

"Nå i mål med dine billeder (hver gang)"-tjeklisten

Tjeklisten er til dig, der synes det er svært at finde tid, til at få taget dine billeder og dermed bliver stille på de sociale medier, fordi du mangler billeder til dine opslag. 

BONUS

Billed-idé-boosteren

Bonussen giver dig svaret på hvordan, du undgår at løbe tør for billede-idéer. Den er til dig, der mangler idéer til dine billeder og som gerne vil slippe for ”tom for idéer”-frustrationen. 

BONUS

Mulighed for at få feedback på dine billeder

Få en personlig video med feedback på 10 af dine billeder for et lille ekstra beløb. Det er en helt særlig mulighed, som jeg kun tilbyder dig, der har investeret i online kurset: "De 7 foto-nøgler: Metoden til at tage flotte billeder, der giver flere kunder", så du hurtigere og nemmere når i mål med selv at tage billeder, der naturligt viser hvem  du er, hvad  du kan og som giver drømmekunderne tillid og lyst til at købe flere af dine ydelser og produkter.

Din éngangs-investering

... for hver  dag, år efter år, nemt og enkelt at kunne tage naturlige og flotte billeder, der giver flere kunder, er kun:

275 kr. inkl. moms

Hvilket  kun svarer til et café-besøg, der kun gør en forskel (mætter) et par timer.

 • Du får med det samme adgang til online kurset: "De 7 foto-nøgler: Metoden til at tage flotte billeder, der giver flere kunder". Kurset indeholder korte og overskuelige videoer, tjeklister og trin-for-trin-guides.
 • Du får 4 bonusser som gør det endnu lettere, at tage billeder, der giver flere kunder, kursister eller bookinger.
 • Du kan være med uanset om du tager billeder med mobil eller kamera.
 • Du kan tage kurset lige når og hvor det passer dig. Kurset er online og du har adgang i minimum et helt år.

"Inden jeg investerede i undervisningen, syntes jeg, det var utroligt svært at vide præcis, hvad jeg gjorde godt eller skidt, når jeg bare freestylede med at tage billeder til min markedsføring, og jeg følte mig lidt fortabt.

Nu kan jeg selv tage brugbare billeder til min markedsføring og jeg kan skabe den helt rigtige stemning på billedet."

"

"Den allerstørste aha-oplevelse, var at det egentlig er utrolig små og simple ting der skal til, og hvis de bruges bevidst, bliver billederne bare SÅ meget bedre!" 

"

"Undervisningen er konkret og overskuelig. Jeg vil anbefale det til selvstændige og virksomheder, som ikke har råd til at investere i en eller flere foto-sessioner med en fotograf."  LiljeSofie (tidligere kursist)

"

Hvorfor have tillid til mig?

Branding-fotograf-karina-frausing-bennedsen-personlig-branding-esbjerg

Mit navn er Karina og jeg er uddannet lærer og fotograf.

Jeg hjælper selvstændige med at bygge autentiske visuelle identiteter, med foto og video, der sælger flere ydelser og produkter.

Jeg har +5 års billed- og videoproduktion bag mig og har undervist +5650 kursister online på forskellige måder, både via e-mails, SoMe, kurser og 1:1 forløb.

Jeg står inde for, det jeg laver og samler på glade kursister. Derfor giver jeg ”100 % tilfredshed eller pengene tilbage”-garanti, hvor du kan få dine penge retur, i 7 dage efter dit køb, hvis du ikke er tilfreds.

"Der er ingen tvivl om, at det skaber kunder"

... og andre ting som tidligere kunder og kursister siger:

Sidder du med spørgsmål?

Få her svar på ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter kurset?

Så snart du har købt kurset, modtager du en mail hvor du får adgang med det samme. Du kan derfor tage kurset med det samme eller på et andet tidspunkt, når det passer ind i din kalender.

Hvor foregår kurset?

Kurset foregår online. Det eneste du behøver for at se kurset er en computer, tablet eller mobil samt internetadgang.

Skal jeg have et dyrt kamera for at være med, eller kan jeg bruge min mobil?

Du kan bruge det de 7 foto-nøgler uanset om du bruger mobil eller dyrt kamera til at tage dine billeder med. 


Selv det dyreste kamera kan ikke tage flotte billeder, hvis personen der tager billedet, ikke mestrer den ikke-tekniske del af fotografiet.  Det er dét, jeg lærer dig i online kurset "De 7 foto-nøgler: Metoden til at tage flotte billeder, der giver flere kunder."

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med kurset?

Jeg står indenfor dét, jeg laver og samler på glade kursister. Derfor giver jeg ”100 % tilfredshed eller pengene tilbage”-garanti, hvor du kan få dine penge retur, i 7 dage efter dit køb, hvis du ikke er tilfreds.

Hvad hvis jeg får brug for din hjælp?

Så er du altid hjertelig velkommen til at kontakte mig på min mail:  karina@fotografkfb.dk

Spar tid, slip for frustrationer og tag selv naturlige og flotte billeder, der giver flere kunder, kursister eller bookinger