29. august

Redigeringsknappen der tiltrækker flere kunder. 

Redigerings-knappen, du som selvstændig må kende, hvis du gerne vil have flere kunder. Fordi den får dit billede til at poppe ud ad feedet og dermed hurtigere fanger drømmekundernes opmærksomhed.

Jeg vil varmt anbefale dig at bruge få sekunder, på at justere denne redigeringsknap, inden at du bruger dine billeder og video på sociale medier, hjemmeside eller andre steder, hvor du møder drømmekunderne online.

FORDI foto tippet forbedrer dine billeder markant og hjælper dig med hurtigere at fange kundernes opmærksomhed.

Jeg hepper på dig!

De bedste hilsner fra

Karina

Sådan hjælper jeg dig gratis videre

Lad os følges på Instagram

Her deler jeg tips og tricks, som hjælper dig med selv at lave billeder og video, der sælger flere ydelser og produkter.

visuel-branding-workshop-foto-fotograf-karina-frausing-bennedsen-esbjerg

Gratis online workshop

Få adgang til gratis online workshop: "Sådan får du dine billeder og video til at sælge flere af dine ydelser og produkter"


Du kan være med uanset om du bruger mobil eller kamera. Du får adgang med det samme. Workshoppen er ca. 1 time og du kan tage det i dit eget tempo. Det koster kun din mail at deltage.

Gratis og uforpligtende strategi-samtale

Her får afklaring på om billeder og video, der viser kvaliteten og fagligheden af dét du tilbyder, er vejen frem for dig og det du mangler. 

Samtidig får du svar på, om de problemer og udfordringer, du oplever som selvstændig, kan løses visuelt med en autentisk visuel identitet.