Spar tid og frustrationer

Book en gratis og uforpligtende strategi-samtale

Få et overblik over, hvordan du kan løfte din virksomhed visuelt - uanset om du selv tager billeder eller ønsker en fotograf til at gøre det.

Book en gratis samtale og få:

  • Et overblik over, hvordan du kan løfte din virksomhed i forhold til virksomhedens billedmateriale.
  • En snak om hvordan dine udfordringer, i forhold til virksomhedens billedmateriale, kan løses.
  • Min ærlige vurdering i forhold til hvordan jeg kan hjælpe dig, med udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Samtalen er gratis og selvfølgelig uforpligtende.

Det er dig, der bestemmer, om du efterfølgende ønsker min hjælp.

Giv dine drømmekunder lyst til at samarbejde med dig samt investere i dine ydelser og produkter.

Virksomhedens billeder er ansigtet ud ad til og er helt afgørende for, om dine drømmekunder får tillid til dig og i sidste ende bliver kunde hos dig.

Derfor er det meget vigtigt at have et billedmateriale der skaber en positiv opfattelse af dig, din virksomhed, dine ydelser/produkter og dine ansatte.

Som fotograf hjælper jeg dig på to måder:

FOTOGRAFERING

Jeg hjælper dig med at skabe autentiske og professionelle portrætter, stemnings- og produktbilleder, som fortæller virksomhedens helt unikke historie.

Målet er at du kan møde dine kunder og potentielle kunder på en seriøs og tillidsvækkende måde, som giver dem lyst til at investere i dine ydelser og/eller produkter.

RÅDGIVNING

Jeg hjælper dig, med individuel sparring, undervisning og vejledning i hvordan du, selv, kan tage de bedst mulige billeder af virksomhedens hverdag - til f.eks. sociale medier, webshop, hjemmeside og emails.

Min rådgivning er selvfølgelig fuldstændig skræddersyet til dine ønsker og behov, så du kan få løst de helt konkrete udfordringer, som du oplever.

Målet er med rådgivningen er, at du sparer tid, frustrationer og teknikhovedpine i hverdagen - således at du, hurtigt og nemt, selv kan skabe de billeder, du ønsker, til virksomhedens markedsføring.

"Efter en samtale med Karina, der meget detaljeret spurgte ind og kom med forslag, blev resultatet nøjagtigt som ønsket"

profile-pic

Gavelevering.dk

'' Vi har brugt Karina, da vi manglede billeder til vores nye hjemmeside, gavelevering.dk.

Jeg havde en ide i hovedet omkring hvilke stemninger billederne skulle udtrykke uden dog helt at have det endelige ønske på udseendet stående klart.

Efter en samtale med Karina der meget detaljeret spurgte ind og kom med forslag, blev resultatet nøjagtigt som ønsket med de rigtige udtryk.

Karina er meget kreativ, idérig og med fokus på hvilket resultat kunden ønsker. I mit samarbejde med hende har jeg oplevet hende som meget detalje orienteret og med vægt på at levere et resultat der er 110 % i orden.

Jeg vil varmt anbefale hende til andre erhvervsdrivende som ønsker et resultat af højeste kvalitet.''

Kristina Bjerre Bengtsen

Sådan foregår det

Klik her (eller knappen herunder) og book din tid. I kalenderen vælger du selv den tid der passer dig bedst. Der afsættes 20 min. til samtalen.

Når du har booket din tid modtager du en mail, hvor vores aftale bekræftes og hvor jeg stiller dig to spørgsmål. De 2 spørgsmål bedes du besvare inden samtalen, således at vi får mest muligt ud af vores tid sammen.

På det aftalte tidspunkt ringer jeg dig op.

  • Først snakker vi om dine udfordringer, ønsker og behov i forhold til din virksomheds billedmateriale.
  • Derefter snakker vi om, hvordan du kan få løst dine udfordringer, med udgangspunkt i dig og din virksomhed. Her får du min ærlige vurdering i forhold til, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig.

Samtalen er gratis og 100 % uforpligtende.

Det er dig, der bestemmer, om du efterfølgende ønsker min hjælp.